Nukkeprofiilit

sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Tukholman matka kuvat

Heissan, kaikki! Olen palannut Tukholmasta perjantaina ja ajattelin nyt julkaista siellä ottamani kuvat.  Nyt näette myös uudistuneen Innan. Tein matkaa varten Innalle farkkushortsihaalarin ja puseron. Tähän postaukseen tulee myös sellaisia kuvia jotka eivät liity nukkeihin, koettakaa kestää.

Tässä teille ensiksi kuitenkin kuvia kaljusta Innasta. 


Nää kuvat on siis jostain matkanvarrelta, Heinolasta kai.

Tää kuva oli pakko tunkea tähän. Nää on niin hyviä.



Söpö pikku saari.



Ja nyt alkaa maisemakuva pläjäys.














Tässä on mun kaikki vähänkään nukkeihin liittyvät ostokset tai no ei tuo pehmo liity nukkeihin, mutta se on vaan niin söpö. Eli ostin tuon pehmo kilpparin, jonka nimesin Sinikaksi. Tollasen pienen astiaston, joka tosin on hieman iso nukeille, maalaustelineen ja kaks vahtokarkki purkkia, jotka oli oikeesti korvikseet.


Toivottavasti pidätte kuvista, joita on erittäin paljon ja niiden lataamiseen kului pitkä aika. Minä nautin näiden kuvien ottamisesta paljon ja nukke innostukseni on korkealla. Ensikerraksi lupaan teille Innan saapumistarinan, joka on ollut tekeilla jo kauan, mutta minua on hieman laiskottanut.
Toivoisin kommentteja Innan uudesta ulkomuodosta.








4 kommenttia:

  1. Awww♥ Inna on todella suloinen pikku-otus! Peruukki ja chipit sopivat neitoselle todella hyvin. Ja onhan se Sinikkakin söpö cx Kertakaikkiaan kivoja kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Inna kiittä kommentistasi. Aluksi tuon perukin otsis tuntu aivan liian pitkältä, mutta nyt en enään osaisi kuvitella Innaa ilman pitkää otsista.

      Poista
  2. Kivoja juttuja oot ostanu ja ihania kuvia❤❤❤

    VastaaPoista